Ses neste år!
Kjøp billetter
Safario
Dato: Lørdag 15. juni '24
Tid: 22:00
Sted: Parkteatret

Safario er brennhet med et helt nytt og forrykende debutalbum i bagasjen, selvfølgelig fylt til randen med dansbare bangers. Det kommer til å koke inne på Parkteatret denne kvelden!

NATT&DAG og Piknik i Parken inviterer til en helt perfekt prikk over i-en denne sommerkvelden, med eksklusiv rabatt for alle som enten har NATT&DAG-abonnement eller Piknik i Parken-billett. Alle andre kan kjøpe billett til ordinær pris.

Midt i mai slapp Safario det etterlengtede debutalbumet etter flere år i undergrunnens søkelys. Allerede som 17-åring ble han omringet av hype. Han har siden sluppet flere hits med over en million streams og holdt sagnomsuste show. Det store, helhetlige verket har likevel manglet – men i år kom det.

Det selvtitulerte debutalbumet, laget i tospann med produsenten Lokoy, er et grenseløst lekent og medrivende hiphop-album. Det karakteristiske drivet som kjennetegnet hits som «Pressure Love», «both eyes» og «Go Crazy, Go Stoopid» er fortsatt med, men albumet er enda mer kompromissløst og utforskende i lydbildet. På Parkteatret denne lørdagskvelden får man begge deler – med et energinivå få kan matche. Velkommen!

Rabattert billett er gyldig ved fremvisning av PiP festivalpass/dagspass og Natt&Dag abonnement.