Ses neste år!
Kjøp billetter
Index stemning 07

Kjære nabo!

I sommer blir det igjen festival i Sofienbergparken når Piknik i Parken gjennomføres 13. - 15. juni. Vi opplever at festivalen er til glede for de aller fleste, men har forståelse for at det også kan oppleves som sjenerende for våre nærmeste naboer, i form av redusert framkommelighet og lyd fra konsertene.

Vi ønsker derfor å invitere deg som nabo til å delta på festivalen, og ønsker å dele ut to gratis festivalpass til hver husstand med fasade direkte mot parken.

Frist for å søke om nabobilletter er 30. mai 2024!

Her kommer informasjon om vår tilstedeværelse i parken og om hvordan du kan søke om nabobillett:

Om Nabobilletten
Hva er Nabobillett og hvem får tilbudet?

Nabobilletten er fullverdige festivalbilletter og vi tilbyr 2 stk. pr. leilighet, som gir deg adgang til hele festivalen. Nabobilletten er et tilbud til beboere i alle gårder som har fasade direkte mot festivalområdet, vest for Sofienberg kirke. I år har vi også tilrettelagt med hensyn til områder som er utsatte områder. Hver husstand/leilighet får tilbud om to festivalpass. Her kan man enten velge å ta ut to billetter som kun går til de som bor i leiligheten, eller man kan registrere seg som nabo og ta med en “pluss 1”. Barn under 12 år kommer inn gratis, men de må følges av en foresatt når deres armbånd skal hentes ut. Tilbudet gjelder for de som bor i leiligheten, ikke for eventuell utleier.

Når er søknadsfristen?

I år er fristen for å søke om Nabobillett satt til 30. mai dersom du som nabo ønsker billett. Etter fristen har utgått vil vi dessverre gi avslag på alle søknader, uavhengig hvor du bor.


Hvilke adresser kan få Nabobillett?

Adressene vi anser med fasade til festivalområdet som vil få innvilget Nabobillett er følgende:

Toftes gate 41 A

Toftes gate 43

Toftes gate 45

Toftes gate 47

Toftes gate 49

Toftes gate 51 A

Toftes gate 53

Toftes gate 55

Toftes gate 57

Toftes gate 59 A

Toftes gate 60 B

Toftes gate 61 A og B

Helgesens gate 24

Helgesens gate 26

Helgesens gate 30 A

Helgesens gate 32

Helgesens gate 38

Helgesens gate 42

Helgesens gate 44

Helgesens gate 46

Helgesens gate 48

Helgesens gate 50 C

Sofienberggata 13 A og B

Sofienberggata 23 B og D

Sofienberggata 27

Sofienberggata 29

Sofienberggata 31

Rathkesgate 16

Kirkegårdsgata 1

Hvordan søker jeg om Nabobillett?

Trykk HER og registrer deg med navn, adresse og e-post. En uke før festivalstart vil du få en e-post med beskjed om hvor og når, du kan hente din billett. Vi samkjører med ansvarlig for ditt borettslag for å verifisere personens kobling til den oppgitte adressen. Ved henting av billett vil du trenge gyldig ID. Merk at det ikke er lov å hente ut bånd for andre. Dersom man melder inn “pluss 1” må den som registrerte sin gjest og gjesten hente ut båndet sammen. 

Når er parken avstengt?

Rigging av strukturer i parken starter etter planen mandag morgen, 10. juni. Det aller meste av parken forblir åpen mandag til onsdag på dag- og kveldstid. Festivalområdet vil være stengt av fra sent tirsdag kveld 11/6 til onsdag morgen 12/6, men åpner igjen for passasje fra onsdag morgen. Fra onsdag 12/6 ca. kl. 18.00 og fram til mandag morgen 17/6 vil det meste av parken vest for kirken være avstengt. Nedrigg vil pågå fra tidlig søndag 16. juni og mye vil bli fjernet i løpet av mandagen. Parken åpnes igjen for gjennomgang mandag morgen. Lekeområdet nært miljøstasjonen vil være åpent og tilgjengelig hele tiden. Den delen av parken som ligger øst for kirken vil også være åpent alle dager og berøres ikke av festivalen. Deler av parkeringsplassene langs parken i Thorvald Meyers gate vil være avstengt i denne perioden.

Jeg har fortsatt spørsmål!

Hensyn til naboer er viktig for oss så ta gjerne kontakt om det skulle være noe til e-posten: info@pipfest.no

Vi ser frem til å se deg på årets festival <3