Unge Obi NO
Dato: Lørdag 15. juni '24
Tid: TBA

Unge Obi ble født som rapper gjennom sosiale medier i September 2020. Under ett år senere ga han ut en EP i samarbeid med hip-hop nestor Tommy Tee, der publikum ble invitert inn i Unge Obi ́s rap-dåp.
Gjennom sitt debut-prosjekt forsøkte den Oslobaserte rapperen å fremheve en følelse av usikkerhet rundt sin egen personlige egnethet som står i kontrast til en sjanger som tradisjonelt sett er assosiert med maskulinitet og ekstrem selvtillit.

Det musikalske prosjektet, samt musikkvideo og innhold på sosiale medier er ment å fremheve en indre konflikt mellom person og artist og hvorvidt disse kan sameksistere. I dette brytningspunktet oppstår det både humor og selvironi.

Denne tematikken er fortsatt sentral i Unge Obi ́s utfoldelse som artist, men i mindre grad så eksplisitt som tidligere. Likevel ønsker rapperen at det også i fremtidige prosjekter skal være en underliggende følelse av ambivalens til egen karakter, både når det kommer til albumutgivelser, musikkvideoer/annen visuell kunst, samt scenepersonlighet.