Ses neste år!
Kjøp billetter
ULD NO
Dato: Lørdag 15. juni '24
Tid: 12:45

Vi i Piknik i Parken ønsker å gi tilbake til vårt lokalsamfunn. Derfor arrangerer vi i år "Ideell Piknik" i samarbeid med Sofienbergprosjektet, og holder en konsert i Sofienbergkirke til inntekt for et godt formål.Sofienbergprosjektet handler om å utvikle kirken til en møteplass og kulturhus for og med barn, unge og nabolag. Dette skjer sammen med lag, foreninger og kulturaktører i nabolaget.

I år har vi gleden av å presentere den fantastiske trioen ULD, og alle inntektene fra konserten går til Spireverket, en av samarbeidspartnerne til Sofienbergprosjektet.

Les mer om Sofienbergprosjektet her!

Arbeid, mening og mestring er essensielt for å forebygge utenforskap og styrke mental helse. Spireverket fungerer som en arbeidstreningsarena for unge voksne, med fokus på sosial bærekraft og inkludering. Deres visjon er å gi unge voksne en stemme i vårt samfunn gjennom praktisk håndverk og kreative arbeidsprosesser som fremmer et inkluderende fellesskap.

Spireverket arbeider med oppgraderinger i kirkeparken under festivalen.

Les mer om Spireverket her!

Tid: 12:45, konsertens varighet: 45 minutter, lørdag 15. juni.

Billettprisen er donasjonsbasert, og alle inntekter går uavkortet til formålet.


Mer om ULD
ULD er en Oslobasert jentetrio med Une på vokal, Lucia på piano og Dagny på trekkspill (du kan jo gjette deg til hvordan bandnavnet ble til). Etter å ha gått 3 år på Foss videregående sammen, begynte de først å jamme sammen på Toneheim folkehøgskole. Og det funka vel ganske bra!

Siden da har de fortsatt å hygge seg med å lage og spille musikk og med sin unike stil og utrolig spennende uttrykk ser vi frem til en fantastisk konsert til inntekt for en vel så god sak!»