Highasakite NO
Dato: Fredag 14. juni '24
Tid: 21:00

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment (2014) knuste de alle rekorder da de tilbrakte 134 uker på VG-lista. Albumet var trolig dét mest kritikerroste norske albumet i moderne tid, og høstet både Spellemannpriser og andre utmerkelser. Blant de mest populære låtene på albumet finner vi publikumsfavoritter som “Lover where do you live”, “Since last Wednesday” og “Hiroshima”.

Silent Treatment ble omfavnet av publikum i alle aldre og Highasakite toppet plakaten til de største norske festivalene, og bandet turnerte verden over flere ganger. - Noe de fortsatt gjør. Highasakite når stadig nye høyder, senest med albumet Mother i 2022 med tilhørende turné som både var svært spektakulær, kritikerrost og fullstendig utsolgt.

I 2024 fyller Silent Treatment 10 år, og i den anledning trekker Highasakite albumet fram igjen og framfører det i sin helhet under Piknik i Parken! Dette blir en one-time-only i Oslo, med en smakfull produksjon hvor musikken får skinne i front.