PiPfest 2021 flyttes til 2022!

6. mai 2021

PiPfest 2021 flyttes til 2022!
Sommeren i år blir annerledes, slik 2020 også var. Annerledes og kjedelig. 2022 derimot skal blir annerledes som i vill og fylt med festivalgalskap. Dansing, synging, klemming og kyssing. FESTIVAL SOM FESTIVAL SKAL VÆRE, BARE GANGER MED TUSEN!!! 2022 festivalen skal skrive seg inn i historiebøkene på en slik måte at vi overser disse årene som bare forsvant.
Takk for alt av tilbakemeldinger og heiarop. Takk for at dere tålmodig venter på oss, og takk for at dere kommer tilbake når vi igjen kan arrangere festival.

Heldigvis er store deler av vårt program med videre og informasjon om program, refusjon og datoer vil bli sendt alle som har kjøpt billett i god tid før årets festival skulle blitt arrangert. Inntil videre er billetten din trygg der den ligger. Den vil gjelde også for 2022, selv om prisen skulle stige.

Ny dato blir 16. – 18. juni 2022

PS. Vi vil veldig snart annonsere noen arrangementer som kan sprite opp sommeren og gjøre ventetiden litt kortere. Her vil alle med billett til PiPfest selvsagt stå først i køen til å sikre seg noe svært begrensede og eksklusive plasser.

Les mer

Robyn til PiPfest!

9. desember 2020

Skandinavias største popdronning bekreftet til PiPfest og til den mest etterlengta festivalsommeren i historien

Danse til «Dancing on My Own» sammen!

- 2020 ble året vi måtte danse for oss selv. Det er derfor en fantastisk følelse å kunne se frem mot neste sommer, masse mennesker og hvor vi sammen skal danse og synge til Dancing on My Own under ledelse av Robyn i Sofienbergparken mitt på løkka, sier Lars Tefre Baade presseansvarlig for PiPfest.

Robyn er vår tids mest originale og suksessrike artister. Hun debuterte allerede som tenåring på TV og gjorde internasjonal karriere med låter som «Do You Really Want Me (Show Respect)» og «Show Me Love». I 2005 ga hun ut det selvtitulerte albumet Robyn, et album som viste en mer moden musiker.

Og videre har hun fortsatt med å levere hits på hits og posisjonert seg som en internasjonal elektropopdronning. Hun samarbeider med stjerner som Snoop Dogg, Diplo og våre egne norske popstjerner Röyksopp. Hun har bemerket seg som en fantastisk liveartist, laget gåsehudfremkallende poplåter, og er et viktig forbilde for mange. Av NME ble hun nylig kåret til tiårets beste låtskriver for hennes «uvurderlige bidrag og innflytelse på dagens poplandskap».

Øverst på ønskelista til publikum og festivalledelsen
- Med slipp av Robyn gir vi oss selv et snev av håp, og vårt publikum der ute noe å se frem til etter en annerledes sommer, år- og en festivalsommer som ikke ble noe av. 2021 og ikke minst festivalsommeren, kommer til å bli den den mest etterlengtede noensinne. Og skal bli en av de beste festivalene så langt i vår PiPfest- historie. Robyn er artisten som flest publikummere har ønsket seg til festivalen og har alltid stått på vår ønskeliste, legger Baade til.

PiPfest følger til en hver tid myndighetenes råd og tiltak, og har hele tiden fokus på at alt skal være så trygt som overhodet mulig for alle involverte.

Billetter til neste års festival er i salg og for de som beholdt billetten sin så gjelder den fortsatt.

Flere nyheter til PiPfest!

5. juni 2020

PiPfest takker for enorm respons og heiarop fra publikum som gleder seg til festival i 2021. Like fantastisk er det at de fleste artistene er med oss videre og vi kan i dag svare med fem nye bekreftelser og nyheter.

DJ Shadow, Massive Attack, Charlie Cunningham, Lars Jacob Rudjord og Joan As Policewoman bekrefter sin ankomst og det håper vi du også gjør.

Piknik pre 03 2021 fb event jun 2020

Ses!