Robyn til PiPfest!

9. desember 2020

Skandinavias største popdronning bekreftet til PiPfest og til den mest etterlengta festivalsommeren i historien

Danse til «Dancing on My Own» sammen!

- 2020 ble året vi måtte danse for oss selv. Det er derfor en fantastisk følelse å kunne se frem mot neste sommer, masse mennesker og hvor vi sammen skal danse og synge til Dancing on My Own under ledelse av Robyn i Sofienbergparken mitt på løkka, sier Lars Tefre Baade presseansvarlig for PiPfest.

Robyn er vår tids mest originale og suksessrike artister. Hun debuterte allerede som tenåring på TV og gjorde internasjonal karriere med låter som «Do You Really Want Me (Show Respect)» og «Show Me Love». I 2005 ga hun ut det selvtitulerte albumet Robyn, et album som viste en mer moden musiker.

Og videre har hun fortsatt med å levere hits på hits og posisjonert seg som en internasjonal elektropopdronning. Hun samarbeider med stjerner som Snoop Dogg, Diplo og våre egne norske popstjerner Röyksopp. Hun har bemerket seg som en fantastisk liveartist, laget gåsehudfremkallende poplåter, og er et viktig forbilde for mange. Av NME ble hun nylig kåret til tiårets beste låtskriver for hennes «uvurderlige bidrag og innflytelse på dagens poplandskap».

Øverst på ønskelista til publikum og festivalledelsen
- Med slipp av Robyn gir vi oss selv et snev av håp, og vårt publikum der ute noe å se frem til etter en annerledes sommer, år- og en festivalsommer som ikke ble noe av. 2021 og ikke minst festivalsommeren, kommer til å bli den den mest etterlengtede noensinne. Og skal bli en av de beste festivalene så langt i vår PiPfest- historie. Robyn er artisten som flest publikummere har ønsket seg til festivalen og har alltid stått på vår ønskeliste, legger Baade til.

PiPfest følger til en hver tid myndighetenes råd og tiltak, og har hele tiden fokus på at alt skal være så trygt som overhodet mulig for alle involverte.

Billetter til neste års festival er i salg og for de som beholdt billetten sin så gjelder den fortsatt.

Robyn analog 22