Mens vi venter på 2022 så presenterer PiPfest konsertkvelder i Prindsen Hage

4. juni 2021

Akkurat da du trodde hele festivalsommeren gikk i vasken så kommer PiPfest deg til unnsetning.
Det blir ikke PiPfest og festival slik du kjenner det, men vi er glade for å kunne invitere til tre konsertkvelder i Prindsen hage. Tre unike kvelder med fantastiske artister.

Kjøpte billetter til PiPest 2020 og 2021 gjelder ikke til disse konsertkveldene som vil ha egne billetter.
Begrenset antall billetter til konsertkveldene i Prindsen Hage legges ut for salg 11. juni.

Vi følger selvsagt koronareglene som gjelder, noe som garantert betyr at det blir rift om billettene. Myndighetene har meldt at gjenåpningsplanen følger fra 10 juni, så vi vet fortsatt ikke hva som er publikumstaket.

Vi starter derfor med å legge ut så mange billetter som vi får lov til og følger fortløpende på med mer om vi får klare signaler på at det er greit. Hvor er Prindsen Hage sa du? Du finner Prindsen her:

Program for PiPfest 2022 slippes snart!
Har du billett til årets PiPfest, eller hadde til PiPfest 2020? Den kan du selvsagt beholde og bruke neste år og vi jobber for at du da skal få oppleve så mange som mulig av de artistene du kjøpte billett for å se. PiPfest 2022 blir magisk og vi vil veldig snart slippe programmet for neste års eventyr.

Dersom du ikke kan eller ønsker å være med på festen når vi gjenåpner festival-norge neste sommer så kan du selvsagt refundere billetten din. Info kommer på epost til alle med billett.

PiP i Prindsen krever egen billett som legges ut for salg 11 juni. billett til PiPfest 2020 eller 2021 gjelder altså ikke.

De som har billett vil derimot få et forsprang på resten av verden, dere får tilgang til å sikre dere halvparten av de tilgjengelige billettene dagen før resten legges ut for åpent salg. Vi følger samme opplegg dersom det legges ut flere billetter senere, da skal dere igjen få et forsprang.

Dersom vi, gud forby, senere må innskrenke publikumstallet igjen pga. pålegg fra myndighetene, så vil de sist solgte billettene bli kansellert og refundert først.

Piknik fb event 2021 mai 2021 1