Det blir ikke PiPfest i sommer

13. mai 2020

På grunn av myndighetenes pålegg i forbindelse med COVID-19 må PiPfest 2020 dessverre kanselleres og utsettes til 2021, datoene blir 17. – 19. juni.

Pip torsdag stemning lunateppana  1044 kopi
Foto: Luna Teppana

Kjære Pip-venner
Idag innførte myndighetene nye retningslinjer som forbyr samling av større folkemengder frem til 15. juni 2020. Vi har håpet i det lengste at vi skulle komme tilbake til normalen raskere, men vi har også forberedt oss på at festivalsommeren ikke kan gå som normalt. Vi er derfor allerede godt i gang med å forberede flytting av så mye av programmet som mulig til ny dato neste år.

Kjøpte billetter vil gjelde til 2021, de som ønsker å refundere billetten vil få anledning til det. Vi jobber nå så raskt vi kan med å få hele plakaten for 2021 på plass, med artistene fordelt på dager. Vi slipper dette innen 18. mai. De som da ønsker å bytte festivaldag eller å refundere sin billett vil få muligheten til det etter at etter at endelig program er sluppet.

Vi setter enormt pris på våre PiPstere og alle som har bidratt til det som allerede nå så ut til å bli den største PiPfest noensinne. Vårt mål er at alle skal ønske å holde på billetten sin og være med på festivalen 2021, og vi håper å kunne gi en ekstra liten bonus til de som støtter PiP på den måten. Mer informasjon om dette og om refundering kommer altså innen 18. mai.

Vi snakkes plutselig!

Klem