PiPfest-spesial 2020 med Fay Wildhagen og No. 4

13. mai 2020

DNB livestream for alle med billett til PiPfest 2020

No. 4 og Fay Wildhagen

Jonathanvivaaskise 01

Vi setter stor pris på at du beholder billetten din og dermed hjelper PiP i en krevende situasjon. Som takk for din hjelp og støtte vil vi i samarbeid med vår partner DnB gi deg en bonus, en smak av festivalsommer rett hjem i stua!
Fredag 12. juni streamer vi en PiPfest-spesial som bl.a. byr på direktesendte livekonserter med Fay Wildhagen og No. 4. Alle som beholder sin PiPfest billett fra før eller som kjøper en innen 10. juni får tilgang til sendingen.
Programleder for sendingen er Christine Dancke

foto Johanna Siring
foto Johanna Siring

Innspillingen vil skje på et hemmelig sted

No. 4

No. 4 har rukket å bli et av Norges mest elskede band på fem korte år. Med ærlighet, snert og en unik evne til å se de store historiene i det hverdagslige har de gitt ut to Spellemann-nominerte album, solgt tusenvis av billetter over hele landet og toppet plakaten til Øyafestivalen.

Live byr bandet på dans, tårer og allsang, og etter deres første konsert av seks på Parkteatret i november 2018 meldte Dagsavisen at “No. 4 har blitt et av Oslos største band” og trillet terningkast fem.

Fay Wildhagen

Fay Wildhagen kom som et friskt pust inn i den norske musikkfloraen i 2015. Med albumet «Snow» ble hun nominert til Spellemannspris og årets nykommer under P3 Gull, og gjorde over 70 konserter rundt om i Norge og i utlandet. Blant annet var hun ute på en support-turné med Mew.

Fredag 21. september 2018 kom det etterlengtede oppfølgeralbumet «Borders» som Aftenposten trillet en femmer for. Den unge gitar-virtuosen og ekstreme låtskrivertalentet har fått utfolde seg på ny, og «Borders» både låter og føles som Fay, men det er likevel annerledes enn kritikerroste «Snow». På by:Larm leverte hun smakebiter til stor begeistring fra fans og presse, og til høsten får flere byer mulighet til å oppleve Fay og hennes nye band live.

Utgivelsen feires med påfølgende turné, og det nye livebandet består av stjernelaget Kristoffer Lo (blås og gitarer), Jonas Barsten (trommer), Andreas Rødland Haga (bass), og Eirik Kiil Saga (keyboards). Det er bare å glede seg!